0 Biorezonance


Tak na úvod bych Vám nejdříve sdělil, co to vlastně biorezonance vlastně je.
Na internetu je několik článků, rádoby odborných s milioný cizích slov, ale my se Vám pokusíme tuto léčbu nastínit z pohledu lajka, který třeba o této metodě léčení slyší poprvé a nemá vystudovanou medicínu či jinou vysokou školy, aby ovládal latinu tak, že si může číst všechny lékařské zprráv, články a noviny.
Biorezonanční léčba je počítačem řízená, šetrná, vybrační metoda léčení pacienta. Je to neskutečné a neuvěřitelné ale biorezonanční léčba je u téměř všech pacientů úspešná a vede k vyléčení. Lidské tělo totiž vyzařuje různé elektromagnetické vibrace a tyto samostatné vibrace jsou ve vzájemné koleraci a navzájem se ovlivňují. Je zřejmé, a i logické, že vibrace nemocného člověka mají jiný rytmus než vibrace u zdravého člověka. Biorezonančí přístroj tedy vysílá a pak přijímá vybrace pacienta a porovnává je s těmi zdravými vibracemi a snaží se vyhodnotit situaci tak, aby se mohl pacient co nejdříve vyléčit. Lidské tělo obsahuje asi 80% vody a voda bohu dík, přenáší ty správně vibrace dobře.
Hodně lidí nad tímto může jenom zakroutit hlavou a říct si blbost! Ale zas asi taková blbost to nebude, v dalších článcích si můžete totiž přečíst o dost vyléčených pacientech, kteří tuto léčbu podstoupili a mají s ní jenom kladné zkušenosti. Proto bych Vám doporučil nepřehlédnout tuto léčbu jako to dělá většina lidí a zkusit si o ní přečíst něco více, nebo se poptat svého lékaře. Pokud vás tento článek zaujal zkuste navštívit náš web http://www.biorezonance-praha.cz/biorezonance a dozvědět se o této léčbě něco víc.
 
V sekci kontakty naleznete kontakty pro kontaktovani