Dnes bychom Vás rádi seznámili s garrážovými vraty od firmy Univers.
Bojíte se nákupu věci, která není běžná pro každodenní nakupování jako jsou potraviny, drogerie a další? Nevíte přesně jak věc může fungovat a víte, že ji budete mít na dobu dělší než pár měsíců? Možná i do konce života. Proto si nejste jistí, který výrobek je ten pravý a rádi by jste nešlápli vedle? Zkuste stránky http://www.univers.cz/garazova-vrata kde jistě naleznete vhodnou variantu, která by se Vám mohla líbit a mohla by padnout právě k Vašemu bydlení.

garážová vrata nemusí být, ale pouze k Vašemu bydlení, hodí se i na chalupy a jiná další rekreační zařízení. Pokud jste kutil a vlastníte někde garáž, která není přímo spojena s Vaším místem bydliště, nabízíme Vám i kvalitní garážová vrata, která něco vydrží. S nedostatkem garážových vrat si určitě dělat starost nemusíte.

V čem jsme jiní a proč si vybrat právě naši firmu?

Specializujeme se na česká vrata, takže se nemusíte bát, že by byl výrobek dovezen třeba z číny nebo jíne podobné země, kde se neoriginální výrobky vyrábí. Specialitou naší firmy jsou garážová vrata na míru, což znamená, že pokud Vám nesedí některá z nabízených velikostí naší společností, není problém zavot, napsat email nebo zvolit jednu z metod spojení se s námi, a my se s Vámi rádi dohodneme na rozumném řešení. Vzhled vrat je jedna z vymožeností dnešní doby. Už žádná jednobarevná bílá vrata. Vyberte si z naší široké škály barev, odstínů či jiných možných variant, která se Vám bude nejvíce líbit.

Garážová vrata YETT v sobě spojují úsporu, bezpečné řešení a moderní technologii. To vše díky předním odborníkům s mnohaletými zkušenostmi. Navíc varianta YETT je vyráběna nejmodernější technikou a to díky nejmodernější výrobní lince v celé evropě.

Naše firma vyrábí dva typy těchto dveří.
YETT 1 a YETT 2. Y1 jsou vyráběny do šíře 3 metrů zatímcu Y2 jsou vyráběny do šíře 6ti metrů. V Y1 je použita tažná pružina, zatímco u Y2 se používají pružiny torzní.
 
V sekci kontakty naleznete kontakty pro kontaktovani