0 Scodella

Čím se vlastně firma scodella zabývá? Zabývá a specializuje se na prodej čajů, kávy i speciálního čajového a kávového nádobí. Každý zde najde sypané čaje či čerstvě namletou kávu, která přijde každému vhod na povzbuzení jeho smyslů a dodání energie do nového dne či zbytku, který ho ještě čeká.
Pokud bychom si měli trochu přiblížit a rozdělit každou věc zvlášť, začal bych sypanými čaji. V této nabídce si vybere zajisté každý. Obsahuje spoustu různých druhů čajů jakou jsou např. černé čaje, oolongy, bílé čaje, ovocné čaje, čaje roibos, honeybush a lahodné bylinné čaje. V této nabídce také nesmí chybět čaje bio a wellness, které kápnou do notu příznivcům zdravého životního stylu.  Rovněž se v této nabídce vyskytují trochu exotické čaje, jako jsou mate či lapacho.
Pro lepší zdroj energie do nového dne bychom Vám rádi trochu přiblížili praženou kávu. Tato káva je čerstvě pražená a mohla by zaujmout opravdu každého. Od lidí co si na kvalitě kávy opravdu potrpí až po ty co jsou spíše jenom na to vypít, tím posbírat energii a zase jít. Nabízí kvalitní kávu z mnoha koutů světa jako je Etiopie, Brazílie, Kolumbie, Vietnam, Indonésie a další země. V tomto sortimentu se najdou kávy arabica i robusta.

Všechny tyto kávy a čaje potřebují pro svou přípravu to nejvhodnější nádobí. To nejpotřebnější nádobí je konvice, hrníček, sítko, šálek s podšálkem a nějaký ohřívač. Proto by jste mohli nahlídnout i do obchodu s tímto zbožím které poskytuje tato firma a vybrat si tak aby Vám to zpříjemnilo „čaj o páté“ či „ranní kávičku“.
 
V sekci kontakty naleznete kontakty pro kontaktovani