0 MEMSEP




Každý se v dnešní době jistě potkal s nějakou kalnou vodou. Ať už třeba u své zahrady nebo u chaty. V dnešní době kdy cena vody je opravdu neuvěřitelně vysoká, jistě každého napadlo, co takhle využít nějak tu vodu co mi jen tak protéká zahradou. Jenže voda je špinavá a já nevím, jestli není nějak chemicky poškozená a jak jí vyčistím? Proto zkuste zabrousit na naše webové stránky a zjistit si co všechno to obnáší. Naše firma je schopná dělat s vodou zázraky! Pokud máte třeba někde u baráku studnu a v ní vodu, dokážeme vám zjistit jak moc je voda v ní závadná a co by se s ní dalo ještě dělat. Umíme vyčistit vodu tak, že vám z kouhoutku začne téct z obyčejného potůčku, který máte u baráku, čistá pitná osvěžující voda. Nabízíme průmyslové čistění vod, úpravu pitných vod, čistírny komunálních a odpadních vod a laboratorní systémy na úpravu vod. Navíc jsme pro naše zákazníky otevřeli nový elektronický obchod s produkty rozšířené firmy ELGA, která má také bohatou zkušenost s těmito výrobky. Naše sídlo se nachází na praze 5 v ulici u nikolajky 1070 / 16. Nabízíme vám úpravny vody, které vám jen tak nikdo nenabídne.
Kontakt:
Telefon: +420 251 561 468
Fax: +420 251 561 469

Navíc jsou  Vám plně k dispozici 24 hodin denně 7 dní v týdnu 12 měsíců v roce naše webové stránky http://www.memsep.cz/cz/
Na kterých se můžete podívat po informacích, které ještě nevíte, nebo které jsme vám tímto článkem ještě nesdělili, také je zde odkaz na eshop, přes který je možno nakoupit produkty firmy ELGA.
 
V sekci kontakty naleznete kontakty pro kontaktovani