0 Zubní implántaty

Chybí vám nějaký zub ? Trápí vás ztráta zubu nebo dokonce i celého chrupu ? Pokud ano, tak tento článek je určený přímo pro vás. Odborníci z velmi vážené kliniky Asklepion vám mohou špičkově pomoci. Díky pomoci kliniky Asklepion vám vytvoříme velmi kvalitní zubní implantáty. Paradoxem je, že tyhle zubní implantáty vypadají mnohdy mnohem lépe než pravý zub.

Protetika

Naše oddělení protetiky na klinice Asklepion zaznamenalo velmi vynikající výsledky (protetika se zabývá ztrátou chrupu). A to jen díky nejmodernějším dostupným zařízením na trhu a dále jeden z nejkvalitnějších špičkových lékařských týmů.

Dále pak oddělení stomatologie na naší precizní klinice Asklepion vám nabízí možnost využít dlouholetých zkušeností předních zubních specialistů, kteří vám doporučí nejlepší řešení pomocí zubních implantátů. Můžeme garantovat, že naše zubní implantáty jsou provedeny v maximální kvalitě a spokojenosti.

Naši kliniku Asklepion můžete najít nejenom v Praze, ale i také v Karlových varech. Aby byla zachována kvalita perzonálu, tak naši odborníci z Prahy dojíždění za svými klienty až do Karlových Varů, takže pokud jste ze západních čech, tak máte taky možnost navštívit naši kliniku.

 
V sekci kontakty naleznete kontakty pro kontaktovani